Allt började med el och antenner

Det har gått fort framåt sedan 1995, när Mats Andreen och Peter Andersson startade Valla El & Antennservice i en källarlokal i stadsdelen Valla i Linköping. Efter ett tag sysslade vi med mycket mer än bara el och antenner, och kände att ett namnbyte vore på sin plats. Dessutom hade vi blivit alldeles för många för att rymmas i den dåvarande lokalen på Slöjdgatan.

2006 tog vi steget och bytte namn till Vallacom AB ungefär samtidigt som vi flyttade till större lokaler i Torvinge. Idag är vi över 70 medarbetare och de 280 000 hembesöken är bara inom el- och kabel-TV-arbeten. Vi erbjuder tjänster inom hela affärsområdet Kommunikation.

På Vallacom kan vi utföra det mesta från dagliga serviceuppdrag till att sätta ihop kundanpassade helhetslösningar som spänner över alla våra verksamhetsområden. Idag erbjuder vi kommunikationslösningar inom elinstallationer, kabel-TV, fiber, nätverk/datainstallationer, solcellsinstallationer och energibesparingsåtgärder. Precis som vårt verksamhetsområde är stort, har vi också sett till att finnas över ett stort geografiskt område.

Vårt huvudkontor ligger i Linköping, men vi har också kontor i Norrköping.

I juni 2015 gick Vallacom med i installationsgruppen Instalco.